Overige behandelingen

Second Opinion

Door onze jarenlange ervaring en de relatie met Het Oogziekenhuis Rotterdam worden wij regelmatig gevraagd voor het geven van een second opinion, zowel door particulieren als door zorgverzekeraars en oogartsen. 

Bent u in een andere kliniek (in Nederland of in het buitenland) behandeld en twijfelt u over de genezing, de nazorg of het eindresultaat van uw behandeling? Maakt dan gerust een afspraak voor een second opinion bij ons. U kunt een second opinion telefonisch of via de e-mail aanvragen. Wij bellen u binnen drie werkdagen terug om een afspraak met u in te plannen. 

De kosten voor een second opinion bedragen € 500,00. Afhankelijk van uw vraag duurt het onderzoek ongeveer een halfuur tot een uur. 

Mocht u na de second opinion behoefte hebben aan een controleconsult, is dit ook mogelijk. De kosten voor dit consult bedragen €100,-.

Bioptics

Indien uw oogafwijking niet alleen door de behandeling van een lensimplantatie verholpen kan worden, kan de restafwijking mogelijk door middel van een PRK/LASEK-behandeling gecorrigeerd worden. Dit wordt ook wel een biopticsbehandeling genoemd. Deze behandeling volgt eventueel twee tot drie maanden na de lensimplantatie.

De kosten voor een bioptics behandeling bedragen € 695,-

Afspraak maken

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen