Prijzen lensimplantatie en lenswissel

Hier vindt u de prijzen van lensimplantaties/lenswissels bij Oogziekenhuis Focuskliniek. Deze prijzen zijn voor de behandelingen inclusief alle controles en eventuele noodzakelijke aanvullende behandeling binnen twee jaar. 

De medicatie die u nodig heeft wordt verstrekt via een externe apotheker. De kosten hiervan vallen vaak onder het eigen risico en zitten daarom niet bij de prijs inbegrepen.

Overzicht prijzen lensimplantatie en lenswisselbehandeling

Wij maken eerst een afspraak met u voor een Quickscan. De Quickscan is gratis. Als blijkt dat u in aanmerking komt voor een behandeling, voeren wij een vooronderzoek uit. Dit vooronderzoek kost €100,-. 

Afhankelijk van de resultaten van het vooronderzoek en uw eigen wensen wordt samen met de oogarts een type behandeling gekozen. De prijzen van deze behandelingen vindt u in de tabel hieronder:

Lensimplantatie:

Voorzetlens monofocaal€ 2.800,- per oog
Voorzetlens torisch€ 2.975,- per oog


Lenswisselbehandeling:

RLE Standaard€ 2.200,- per oog
RLE Monofocaal Torisch€ 2.300,- per oog
RLE Multifocaal Sferisch€ 2.675,- per oog
RLE Multifocaal Torisch€ 2.775,- per oog

Second opinion lensimplantatie

Onze artsen kunnen u ook helpen als u een second opinion wenst na een behandeling in een andere kliniek. De kosten hiervan vindt u hieronder.

Second opinion€ 500,-
Controle na second opinion€ 100,-

Vergoeding lensimplantatie

Meerdere zorgverzekeraars hebben hun voorkeur uitgesproken voor Oogziekenhuis Focuskliniek. De kosten van bepaalde behandelingen worden door sommige zorgverzekeraars vergoed. Of u hiervoor in aanmerking komt, is afhankelijk van uw zorgpolis. Na een vooronderzoek, kunnen onze assistentes u informeren over welke kosten en vergoedingen er voor uw behandeling gelden.

Afspraak maken

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen