Prijzen ooglaserbehandeling

Hier vindt u de prijzen van ooglaserbehandelingen bij Oogziekenhuis Focuskliniek. Deze prijzen zijn voor de behandelingen inclusief alle controles en eventuele noodzakelijke aanvullende behandeling binnen twee jaar. 

De medicatie die u nodig heeft wordt verstrekt via een externe apotheker. De kosten hiervan vallen vaak onder het eigen risico en zitten daarom niet bij de prijs inbegrepen.

Eerlijke prijzen voor topzorg

Oogziekenhuis Focuskliniek heeft geen winstoogmerk. Ons doel is gespecialiseerde zorg leveren aan onze cliënten en zorgen voor een veilige, gastvrije omgeving.

Overzicht prijzen ooglaserbehandelingen

Wij maken eerst een afspraak met u voor een quickscan. Dit korte onderzoek is gratis.

Als blijkt dat u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling, voeren wij een vooronderzoek uit. Dit vooronderzoek kost €100,-. Dit geld krijgt u in de meeste gevallen terug als u een ooglaserbehandeling laat uitvoeren.

Afhankelijk van de resultaten van het vooronderzoek en uw eigen wensen wordt een type ooglaserbehandeling gekozen. De prijzen van deze behandelingen vindt u in de tabel hieronder.

Advanced Surface Ablation€ 1.250,- per oog
Advanced Surface Ablation premium€ 1.400,- per oog
 Wavefront/ORK € 2.450,- per oog
 Bioptics (nabehandeling Artisan)        € 695,- per oog

*Indien een narcose gewenst is geldt een narcosetoeslag van €250,-.

Vergoeding ooglaserbehandeling

Meerdere zorgverzekeraars hebben hun voorkeur uitgesproken voor Oogziekenhuis Focuskliniek. De kosten van bepaalde behandelingen worden door sommige zorgverzekeraars vergoed. Of u hiervoor in aanmerking komt, is afhankelijk van uw zorgpolis. Na een vooronderzoek, kunnen onze assistentes u informeren over welke kosten en vergoedingen er voor uw behandeling gelden.

Afspraak maken

Door deze site te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen